Dagens ridpass

Wiie, Dagen kunde inte blivit bättre! Det började med ett möte på morgonen som gick jättebra, Är sjukt nöjd med det. Men det är inte det dagens inlägg ska handla om. 
Åkte ut till stallet och hade bestämt sedan dagen innan att vi skulle träna Nikita, Så jag hämtade henne i hagen. Borstade henne medans hon bajsade minst 10 ggr😂. Gjorde i ordning hennes nya träns och sadlade henne, Sedan satte jag på tränset som passade perfekt, Och gud va söt hon blev. Kunde tyvär inte ta någon bild idag då varken min mobil eller kamera hade batteri. 
 
Träningen då, Vi satte henne på lina och mig på ryggen. Skritt ganska länge för att sedan börja jobba, Ganska otroligt att en ponny riden i ca 2-3 månader redan går bra i form och älskar att arbeta i form. Vi bytte varv några gånger och tog sedan trav, Hon slängde med huvudet några gånger och växlade hastighet hela tiden. Till slut fick jag en bra trav med en bra form i bägge varven och valde att avsluta där. Jättenöjd med passet och vilka framsteg från Lördagens ridpass, Då bockade hon bara jag drev på med skänkeln för trav. 
Efter passet blev det belöning i form av massage och lite stretching.